Vi började såklart med Cobas fantastiska guacamole. Den är precis som en äkta mexikansk guaca grov i texturen, kryddad med pico de gallo och helt beroendeframkallande. Till får man en papperspåse med hemfriterade tortilla strips. Det blev både en och två refills på denna innan alla damerna var redo att beställa huvudrätt I tell you..
Till huvudrätt kan man antingen välja en kombo av olika tacos, eller en "klassisk" huvudrätt. För en person som lider av frukstansvärd menybeslutsångest är detta såklart heaven, japp, det blev det tacos för mig. Jag testade en med entrecote, manchego och chorizo, en med friterad torsk, picklad rödkål och chipotlemayo, och en med ceviche som serverades i ett friterad tortillabröd tillsammans med friterad plantain (alltså matbanan). Alla var goda, men cevichen hade behövt lite mer kryddning, det hälsade vi köket direkt (perks med att vara där med en insider på stället :)).
Nästa gång vill jag testa några av de andra tacosarna, den med hummer och den med långlagade oxrevben lockar mest, och sist men inte minst CHURROS!!! som de har på sin dessertmeny. När vi var där senast satte guacamolen till förrätt käppar i desserthjulet, men churrosen på Coba står högt upp på min lista "rätter att testa på restos" (japp, den finns).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar