I torsdags hade vi middag med våra gulliga kompisar H & H som ska toasta på vårt bröllop i sommar. De är så himla ambitiösa och fina och fixar hur mycket som helst, så vi försöker väga upp lite genom att bjuda på goda middagar under våra planeringskvällar. Den här dagen var det nästan sommarkänsla ute så vi hängde på balkongen för första gången i år och njöt av sommarfavoriten Aperol Spritz. Okej, jag tycker det är så gott så jag dricker det gladeligen året om. Men matchar ju riktigt snyggt med vårt bord på balkongen!
Till drinken gjorde vi lite cheddargratinerade nachos, och sen blev det Texas Chili med massa goda tillbehör, bl.a. guacamole, syrad rödlök och grillade majskolvar med lime och flingsalt.
Till dessert gjorde jag en HELT fantastisk rabarberpaj. Drömmer fortfarande om smeten :)
Recept på allting kommer i länkar här ovanför efter hand!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar