Började med en amuse bouche med syltad zucca och minipaprika, såå smarrig!
F åt grym buffelmozzarella från grannbyn med svingoda tomater.
Jag tog scaliatelli al frutti di mare till primitiva, det verkar vara en lokal specialitet här för det finns på nästan alla menyer. Scaliatellin är lite tjockare korta stumpar av pasta, tänk tjock avklippt tagliatelle.
F:s linguine med jätteräkor visade sig vara typ minikräftor!
Min helgrillade fisk var riktigt snygg innan servitören filéade den på ca 2 sek, därefter not so much. Men god!
Med grillade grönsaker till.
Jag måste ju alltid testa lokala specialiteter så denna amalfianska citronbakelse var given. God men söt.
F tog det säkra kortet: gelato. Citronglassen var grym. De kan sina citroner här.
Och i ungefär den här stilen (och mängden) har det fortsatt morgon middag kväll! Jag kommer bildbomba med bilder från resan och sommarens övriga mat framöver. Tills dess - njutning till tusen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar